Mijn diensten

BeyerEnzo

Wil je meer weten over wat ik doe? Op deze pagina vind je diverse manieren waarop je met me kunt samenwerken. Uiteraard is dit maar een greep uit de mogelijkheden. Wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op.

TrainingenEnzo

BeyerEnzo verzorgt alleen en vaak ook in samenwerking met anderen trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, waarnemen en teamleren. In overleg met de opdrachtgever wordt op basis van de leerwensen de mogelijkheden en andere randvoorwaarden een maatwerkprogramma samengesteld. Voor meer informatie neem dan contact op. Ik help je graag de beste oplossing te vinden!

CoachingEnzo

Wil je dichter bij jezelf komen? Wil je patronen herkenen en doorbreken? Wil je iemand die oprecht en betrokken naar je luistert? Wil je iemand die vragen stelt en doorvraagt op je antwoorden? Die je helpt om een volgende stap te nemen. Een stap verder op het pad naar jezelf. Ja? Dan wil ik graag die iemand voor je zijn en je hierbij helpen. 

 

FeedbackEnzo

Al meer dan 20 jaar zet ik mij met hart en ziel in als waarnemer en begeleider van operationele trainingen. In het begin vooral via de Brandweeracademie (IFV) voor het waarnemen en feedback geven aan brandweerofficieren die met hun opleiding tot OVD (officier van dienst) bezig waren. Inmiddels is dit uitgebreid naar andere groepen, individuen en teams die ik begeleid en spiegel in hun optreden binnen hun functionele rol. Onder andere bij multidisciplinaire (crisis-)teams zoals COPI-teams (commando plaats incident) of OT's (operationele teams). 

SystemischEnzo

Mogelijk heb je al eens eerder gehoord of gelezen over systemisch werk, over familieopstellingen of over organisatieopstellingen. Bert Hellinger is een van de belangrijkste grondleggers van dit werk. Hij heeft in duizenden opstellingen achterhaald dat er ordeningsregels in het leven zijn die je kunnen helpen in een persoonlijke zoektocht.

Principes die hieraan ten grondslag liggen zijn vaak vraagstukken over erbij horen, over de ordening in de familie (positie en volgorde) en uitwisseling tussen geven en nemen. Ook kan bestemming een rol spelen.