Systemische reis III

Op veler verzoek meer centraal in het land en overdag.

 

We maken weer een systemische reis, ga je met ons mee?

Deze keer willen we je graag op twee dagen meenemen op een Systemische reis.
Wat is dan systemisch werk? Bert Hellinger is een van de belangrijkste grondleggers van het systemisch werk en familieopstellingen. In duizenden opstellingen heeft hij achterhaald dat er ordeningsregels in het leven zijn die je kunnen helpen in een zoektocht naar: Waar sta ik en waarom sta ik op deze plek? Waarom loop ik vaak tegen dezelfde patronen of problemen aan? Wat kan mij helpen om een nieuwe richting te bepalen? Principes die hieraan ten grondslag liggen zijn vaak vraagstukken over erbij horen, over de ordening in de familie (positie en volgorde) en uitwisseling tussen geven en nemen. Ook kan bestemming een rol spelen. Om erachter te komen hoe dat bij ons zelf zit en of dit in onze huidige situatie eerder helpend of hinderend is werkt het vaak om te kijken naar onze familie van herkomst, de gebeurtenissen die daarin gespeeld hebben en hoe dat invloed op onszelf heeft. Dit wordt doorgaans gedaan in een ruimtelijke opstelling. Wat wij zelf gemerkt hebben is dat het ook zeer krachtig kan zijn in een mentale en lichamelijke reis. Wij hebben dit de Systemische reis genoemd.
 
Hoe ziet de reis eruit? In een kleine en prettige groep zullen we beginnen om je mee te nemen in wat systemisch (fenomenologisch) werk is en wat het inhoudt.  Vervolgens willen we je eerst graag middels bewustwording en ademhalingstechnieken (Wim Hof Methode) naar het ‘hier en nu’ brengen. Ook wel aangeduid met het ‘lege midden’. Dit geeft voor zowel jou als ook voor ons een goed vertrekpunt om onze herkomstfamilie in beeld te brengen. Vanuit die staat kunnen we samen met jou je familieachtergrond verder onderzoeken. Dit kan helpen om te kijken waar je nu staat, waar je tegenaan loopt of welke patronen zich telkens lijken te herhalen. Uiteraard ben jij altijd degene die de intensiteit, de diepte en de verte van de reis bepaalt. Ook als je gewoon vanuit nieuwsgierigheid met ons mee wilt reizen ben je uiteraard van harte welkom.
 
Wanneer en waar gaan we op reis? Deze keer hebben we een tweedaagse reis. We starten op dinsdag 3 maart, en we eindigen op dinsdag 17 maart. We beginnen elke dag om 9:00 uur (inloop 8:30 uur) en eindigen rond 17:00 uur. Uiteraard wordt er voor een lunch gezorgd.
De dagen vinden plaats in Barneveld. Het adres is: Hensjesweg 9, 3772 AZ Barneveld

Wie zijn wij? Dave Doornbos en Jochen Beyer. Beiden van oorsprong technisch geschoold en met een brandweer achtergrond. Beiden echter ook met hart en ziel het trainer en coaching vak opgegaan. Ieder van ons heeft zijn eigen levenspad bewandeld en zijn eigen ontdekkingen hierop gedaan. Zowel Dave als ook Jochen hebben diverse opleidingen bij het Bert Hellinger Instituut Nederland afgerond.

Aanmelden en kosten: Omdat het ook voor ons een ontdekkingsreis is bieden we deze reis aan voor een gereduceerd tarief van €196,63 inclusief BTW en koffie/thee/lunch. Wil je weten hoe wij aan dit tarief gekomen zijn, geef je dan zeker op voor deze reis. Mocht je onverhoopt dit bedrag niet kunnen betalen maar wel graag mee willen doen neem dan contact op met een van ons en dan kunnen we kijken wat er in de uitwisseling mogelijk is. Aanmelden voor de Systemische reis III kan via een mail naar [email protected]  of [email protected]